DOLUCA ŞEHİT ALİ CAN ORTAOKULU

Vizyon: Öğrencilerimizin zeka düzeyleri kabiliyetleri ölçüsünde en üst düzeye çıkararak onların eğitimine karşı olumlu tutum geliştirmeleri sağlamak ve teknolojinin en son teknikleriyle yenilikçi toplum tarafından benimsenen ve örnek gösterilen eğitim ve öğretim yuvası olmaktır.

Misyon: Karşılaştığı sorunlara akılcı çözümler üreten,hür ve demokratik düşünen,bilimsel metotlarla eğitilmiş ,çağdaş düşünce yapısına sahip,yaratıcı,bilinçli ve kendine güvenen bireyler yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: 08:40-15:10
Isınma: Kalorifer
Sportif Etkinlikler: Okul içi Futbol ve Basketbol Turnuvaları
Bilimsel Etkinlikler: 4006 Tübitak Bilim Fuarları
Proje Çalışmaları:

WEB - https://dolucasehitalicanoo.meb.k12.tr

Adres - DOLUCA MAH. DOLUCA KÜME EVLERİ DOLUCA ŞEHIT ALİ CAN İLKOKULU VE ORTAOKULU BLOK NO 110 İÇ KAPI NO 1 TÜRKOĞLU / KAHRAMANMARAŞ

Öğretim Şekli :Normal Eğitim

Yerleşim Yeri - Doluca mahallesi doluca küme evler no:110/1

Ulaşım Kahramanmaraş ve Türkoğlun´dan öğretmen servisleriyle ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl 40 km İlçe 19km